Na Sajmu Turističke zajednice Općine Lipovljani 10.12.2023.

Ugodno prohladno nedjeljno popodne, veličanstven mali adventski sajam, izuzetni izvođači programa, bogata ponuda svih lipovljanskih udruga, baš nam je to sjelo! Najsretnije su naše vrijedne članice sa štanda, jer su naši domaći slovački božićni kolači našli svoj put u dvadesetak domova! Matica slovačka Lipovljani. U konačnici, sajam je osim šanse da se udruga predstavi s svojim potencijalima, omogućio i društveno koristan rad, jer su svi sudionici ponešto nudili, a dobar dio je kroz donacije osjetio i zadovoljstvo darivanja toliko bitno u današnje predbožićno vrijeme.

Članice sekcije za rukotvorine su ovom prigodom u cjelosti ispunile svoja i naša očekivanja. Stoga zahvala Anđelki Štelma, Marici Smola, Sonji Mokri, Mariji Živković, Slađani Krajči, Mariti Štelma, Jozefini Hlupić i Miroslavi Pujić. Dakako, pored nastupa mladih iz LIPE i zbora LIRA, i naš Kristijan Sudra je zajedno s Tinom Bukovski otpjevao nekoliko prigodnih pjesmica.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.