Nastup na 25. dječjoj smotri slovačkog folklora u Hrvatskoj 11.05.2019.

Predstavljajući Maticu slovačku Lipovljani na festivalu u Osijeku, najmlađi plesni sastav KUD Lipa predvođen Ivanom Toth, zajedno s tamburaškim sastavom koji je vodio Franjo Rodić, svojom su izvedbom nekoliko plesnih točki ugodno iznenadili publiku na 25. dječjoj smotri slovačkog folklora, održanoj u subotu, 11. svibnja 2019. godine.

U Domu HV između 15 skupina nastupili su za nas: Nikolina Babić, Hana Toth, Katarina Čavlović, Mila i Mija Dudaš, Ela i Nadija Kravčuk, Erik Tisaj, Nika Ožoga, Kristijan i Romina Gavranović, Marija Belčić Teodora i Toni Prekpalaj, Tena Matković, Petar Pješ, a glazbom su popratili Matija Blažun, Vlado Dorić, Karlo Ksenić, Dubravka Musij, Svjetlana Letvenčuk i prof. Franjo Rodić. U pratnji i organizaciji puta i pripreme djece za nastup, pored Stjepana Čunčića, Marice Tisaj i Josipa Krajčija, bili su i roditelji Anita Perković, Janja Čavlović, Iva i Davor Kravčuk, Dragana Matković i Sanja Ožoga.

Osim lijepog nastupa, pravi je doživljaj za najmlađe i njihove roditelje bio i mala šetnja kroz obližnji park kralja Držislava. Nepodijeljeno je mišljenje, da su gostovanje i plesna izvedba na ovom festivalu za naše najmlađe sudionike bili jako dobro iskustvo, jer slijede novi nastupi. (jk)

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.