Božićni koncert KUDa LIPA u Lipovljanima 23.12.2009.

Kulturno umjetničko društvo LIPA već treću godinu za redom polovicom prosinca organizira Božićni koncert u kojem sudjeluju sve skupine KUDa LIPA. Članovi KUDa na taj način predstave publici dio svoga rada, odnosno to je nagrada da se i članovi KUDa nagrade za svoj godišnji rad.

U nedjelju 13. prosinca 2009. članovi KUDa LIPA u suradnji sa Maticom slovačkom Lipovljani u 18 sati organizirali su Božićni koncert. U prepunoj dvorani mlađa, starija i tamburaška skupina KUD LIPA započeli su program zajedničkom pjesmom Dobar večer dobri ljudi.
Veliko iznenađenje na Božićnom koncert bilo je sudjelovanje Nine Kraljić djevojke koja je bila kandidat za Super talent Hrvatske. Bila je to upravo i Ninina promocija u Lipovljanima sa željama da uspije u svom životu i ostvari svoje zacrtane snove .
Starija skupina izvela je Pjesme i plesove Moslavine i Hrvatskog zagorja u pratnji neumornih tamburaša, mlađa skupina predstavila se Dječjim pjesmama i igrama, te recitacijama Gospodine i Badnjak, te pjesmama Sunašce tone i Zvjezdari.Maticu slovačku Lipovljani predstavila je starija skupina slovačkim plesom Žala ja travičku i Stracila ja bandzeru. Tamburaši su predstavili spletom grčkih pjesama, Barkarolom i U to vrijeme godišta. Koncert smo završili zajedničkom pjesmom svih sudionika Radujte se narodi. Nakon programa u suradnji sa Maticom slovačkom Lipovljani pripremljen je skromni domjenak i podjela poklona mlađoj , starijoj , tamburaškoj i članovima MPZ LIRA u znak zahvalnosti na suradnji između Matice slovačke KUD LIPA i MPZ LIRA.
Božićnim koncertom zaokružili smo 2009. godinu , zahvaljujemo našim voditeljima Tihomiru Krmeku i Franji Rodiću na strpljenju i podršci prigodom naših proba, naravno velika hvala načelniku Općine Lipovljani Mariju Ribaru, na razumijevanju i potpori, koju nam pruža u ostvarivanju naših planova i programa. (MT)…

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.