U OŠ J.Kozarca u Lipovljanima slovački jezik po modelu C 06.12.2016

U Osnovnoj školi Josipa Kozarca Lipovljani 2016/ 2017. školske godine upisano je devetero učenika koji uče slovački jezik i kulturu po modelu C.

 

 

 

Postala je tradicija da članovi Matice slovačke Lipovljani najmanje tri puta godišnje obiđu učenike i učiteljicu slovačkog jezika prof. Jelenu Dejanović  te se upoznaju s radom i aktivnostima , a djeca vrlo rado pokažu dio onoga što su naučili.  Dio ovih naših mladih svoje znanje proširuje i na smotri Slovenčina moja, a također mlađa dječja skupina pleše slovačke plesove u KUD Lipa. Sve su to naši mladi članovi Matice slovačke. Stoga uprava Matice skrbi o podmlatku i posjetom naših učenika u školi početkom školske godine , povodom Svetog Nikole i krajem školske godine, te pozivom na proslavu Dana iseljenih Slovaka i sv.Ćirila&Metoda u dvorištu Slovačke etno kuće početkom srpnja, dajemo punopravni značaj ovom našem podmlatku. (mt)

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.