Prva sjednica Upravnog odbora Matice u Novoj godini-osvrti i planovi 07.01.2019.

Nakon redovne Godišnje skupštine udruge, predsjednik Josip Krajči je u ponedjeljak 07. siječnja sazvao sjednicu Upravnog odbora društva. Prije radnog djela sjednice, nazočni su članovi još jednom evocirali uspomenu na nedavno preminulu Blaženku Krajči dugogodišnju vrijednu i aktivnu članicu upravnog, a na kraju i nadzornog odbora Matice.

Potom su konstatirani zaključci s održane godišnje Skupštine MS, kao i sve aktivnosti između dviju sjednica. Donesena je i odluka o osnivanju povjerenstva za popis nematerijalne i materijalne imovine, potraživanja, obveza i novca, a koje će u sastavu Marica Tisaj, Branko Vincent i Tomislav Hepner do 18. siječnja sačiniti popis i izvješće o stanju imovine društva.   Nazočni članovi Društva Jozefina Kranjčec Vlado Turas, Zlatko Štrban, Tomislav Hepner, Sonja Mokri, Marica Tisaj i Josip Krajči, raspravili su i sva druga aktualna pitanja vezana na naredno razdoblje. Sada je vrijeme podnošenja izvještajne dokumentacije za prošlogodišnje ostvarene programe, što je administrativni zadatak uprave Matice, a isto tako očekuju se za tekuću godinu i raspisani natječaji za financijske potpore programa u kulturi od strane općine, županije i drugih potencijalnih izvora. Za sve programe u 2019. godini matičari očekuju približno istu razinu novčane potpore kao i prethodne godine. (jk)

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.